Rólunk

bemutatkozás mappákról röviden

1991-ben alapítottuk bőrdíszműves cégünket. Azóta elképzelésünk és szándékunk a minőségi termékek gyártását illetőleg töretlen. Csak olyan mappákat adunk ki a kezünkből, amit mi is szívesen viselnénk. Főleg bőrből dolgozunk, mert szeretjük ezt az anyagot és hisszük, hogy az egyik legjobb, legszebb, legegyedibb és legtartósabb anyag a földön, de igény szerint számos alternatív anyagból is tudunk mappákat gyártani.

Mappák

mappa

IRATTARTÓ MAPPA

Ez egy egyszerű, egy funkciós mappa. Alapjában véve egy iratanyag befogadására és tárolására használható. Ugyanakkor rendkívül elegánsan lehet benne átadni jutalmakat, vouchereket, meghívókat és így tovább. Egyszerűsége nem azt jelenti, hogy jelentéktelen. Sőt! Méreténél és látható felületénél fogva látványosan emblémázható.

Kedvező áru mappa, magas marketing értékkel.

mappa

ALÁÍRÓ / OKLEVÉLTARTÓ MAPPA

A hosszú tárgylások után elérkezik minden üzletkötés egyik legszebb része a megegyezés és az ezt megerősítő aláírás. Ez fontos dolog, adjuk meg a módját! Az aláírandó lapot vagy lapokat terjes terjedelmében mutatja a mappa, amit elegánsan, az ügyletet megkoronázva elláthat minden résztvevő az aláírásával. És kezdődhet a munka!

Ugyanezt a mappafajtát ajánljuk oklevelek, díjak átadására is. Két igényesen kiállított dokumentum fér el benne, hirdetve az eredményt és az elismerést.

mappa

ASZTALI KÖNYÖKLŐ MAPPA

Valójában a lehető legegyszerűbb bőr mappáról van szó, viszont felhasználási lehetősége rendkívül szerteágazó. Íróasztalon jelenik meg leginkább, de számos étteremben tányér és evőeszköz alá teszik terítéskor. Ékszerboltokban értékes órákat és ékszereket mutatnak be rajta. Szállodákban ezen töltik ki a bejelentkezési lapokat. Felmelegedő laptopok alá is kerülhet, hogy az asztalban ne tegyenek kárt.

Egyszóval egy látványos bőr lapot ajánlunk, ami elegánsabbá, kényelmesebbé, látványosabbá teszi munkahelyét, éttermét, üzletét.

mappa

BORÍTÉK MAPPA

Ez egy kis méretű business vagy aktatáska, amibe a napi teendő, egy bírósági vagy üzleti tárgyaláshoz szükséges dokumentumok férnek el. Nem szükséges óriási táskákat cipelni, elegendő csak ezt a visszafogott, meglepően egyszerű, ugyanakkor a bőr sajátosságai miatt kellően szembetűnő nagy méretű borítékot magunkhoz venni és épp annyi irat, kimutatás, prezentáció lesz csak nálunk, amennyi éppen szükséges.

Másnap reggel egy új nap kezdődik, így egy mozdulattal kivesszük a tegnapi anyagot és betesszük a mait. Ennyire egyszerű.

mappa

DESIGN MAPPA

Ez az a mappacsalád, ahol a leginkább érvényesülnek az egyedi igények, ahol rendkívül fontosak a részletek, az alapanyagok, a perszonalizáció. Minden apró alkotóelemnek külön jelentősége van. Ügyelünk arra, hogy a mappák megrendelője le legyen nyűgözve. Megkeressük számára a legkülönlegesebb bőrt, látványossá teszünk minden részletet. Ilyen mappát akkor érdemes rendelni, ha az igény az egyediségre mindenek felett áll. Ebben az esetben viszont nincs más lehetőség, mint kitalálni a részleteket és hozzánk fordulni.

Lenyűgöző végeredményben bízhat!

mappa

GUMIS MAPPA

A gumis mappa nem csak a hasznos dokumentumok együtt tartására alkalmas, nem csak gyors zárást biztosít, hanem egy valóságos életérzés. Jól esik egy bejegyzés vagy a papírok áttanulmányozása után egy gumival lezárni a mappát és a hónunk alá csapni. Napi tevékenységünket, hirtelen jött ötleteinket is gumis mappákba írjuk, rejtjük. Notebook, sketchbook nem probléma. Bízzák ránk a gyártást!

Személyes, szép mappafajta, fiatalos megoldásokkal.

mappa

ÉTLAPTARTÓ / FIZETTETŐ MAPPA

Éttermeknek, bisztróknak, szállodáknak, kluboknak gyártjuk ezeket a mappákat. Előnyük a nyomdában készített verziókkal szemben, hogy a bőrből készült borítókban „házilag” is cserélhetőek külön-külön a lapok. Elfér a napi ajánlat is. A vendéglátóhely belső hangulatához tervezzük. Az asztal nagyságához méretezzük. Ügyelünk arra, hogy a vendégek első benyomása jó legyen, szívesen válasszanak az étlapról. A fizettető vagy számlakísérő mappákat az étlapokkal megegyező anyagokból gyártjuk és látjuk el az üzletük emblémájával.

Fontos egy szép étteremben a szép étlap és a számlakísérő!

mappa

MANAGER MAPPA

A manager mappa jól mutat a kézben, az asztalon, aláírás közben. Öltözteti viselőjét, felruházza eleganciával. Üzletembereknek kötelező kiegészítő. Elfér benne és jól prezentálható egy adott téma, vagy csak egy szerződés lezárását megerősítő aláírásra váró dokumentum. Benne lehet egy kedvenc toll, névjegy, néhány apró fontosság is, mint például színház- vagy koncertjegy, törzskártya, certifikáció óráról, ékszerről. Coach trénereknek a magabiztos nyitólépéséhez is hozzájárul. Érdemes lehet saját monogrammal is kérni.

Ezzel a mappával biztos döntéseket hoz majd.

mappa

GYŰRŰS MAPPA

A gyűrűs mappa a nagy klasszikus! Mindenféle méretben készül, 2-4-6 gyűrűs kivitelben. Ezekben a mappákban minden dokumentum könnyen lefűzhető, tárolható, később könnyen áttekinthető. Kínálja a lehetőséget lapok tárolására, de alkalmas borlapnak is és termékkatalógust is rögzíthetünk benne. Használhatóak határidőnaplóként is. Termékeinkbe minden sztenderd méretű és kivitelű naptár lefűzhető, így szép mappája lehet mindig, a belsejét pedig kedvére cserélgetheti.

A gyűrűs mappa univerzális!

mappa

KONFERENCIA / BANKETT MAPPA

Az egyik legváltozatosabb mappafajta a konferencia, illetve az egyik alfaja a bankett mappa. Megrendelőink számtalan variációt kértek és kaptak már tőlünk. A konferencia mappák mérete, színe, befogadóképessége függ attól, hogy milyen hosszúra tervezett munkát kell kiszolgálniuk. Csapatépítő tulajdonságuk egyértelmű, amikor akár százával várják az asztalokra téve a rendezvényre érkezőket.

A csoportos munkák elengedhetetlen kelléke.

mappa

RUSZTIKUS MAPPA

A rusztikus mappák belső tároló vagy lefűzési funkciójukban nem különböznek egyéb mappa-társaiktól. Viszont külső megjelenésükben annál inkább. Itt konkrétan a külső számít. A rusztikus mappákat vastagabb, fizikailag és megjelenésükben is erőteljesebb bőrből készítjük. Az anyagok kicsit régies, patinás hangulatot eredményeznek. Kézzel merített, esetleg kreatív kartonokkal érdemes feltölteni. Egészen rendkívüli hatást gyakorolnak használóikra, de azokra is, akik még csak vágyakoznak egy ilyen mappára.

Egyediségéhez egy rusztikus mappával járulhatunk hozzá!

mappa

PREZENTÁCIÓS MAPPA

Fontos, nagyon fontos mappafajta! Mindenki szeretné elegánsan, nagyvonalúan bemutatni a cégét. El szeretné adni a termékeit, meg szeretné győzni a vásárlót, viszonteladót, hogy az ő termékét, szolgáltatását válassza. Ez jó hír nekünk! Igényeknek és bemutatandó anyag mennyiségének megfelelően alakítjuk ki a prezentációs mappákat. Mindennek meg lesz a pontos helye. Aki be szeretné mutatni vállalkozását ezzel a mappával és a benne lévő anyaggal biztosan nem vall majd szégyent. Divatházak, építőipari cégek, szépségszalonok, bankok, ékszerboltok is választottak már mappáink közül.

Az első benyomás nagyon fontos!

mappa

SZÁLLODAI SZOBAMAPPA

A szobamappa ne csak megszokásból legyen az asztalon, hanem legyen a szoba része és dísze! 1991. óta gyártunk szállodáknak szobamappákat, és ezek mellé számos kiegészítőt is kínálunk. Jegyzetpapírtartót, jégvödröt, vízforralót, minibár árlistatartót, kínálótálcát, stb. Ezt mind bőrbe kötve, egyedileg emblémázva, személyes igényekre szabva. Gondolja végig, mire lehet szüksége ahhoz, hogy vendégeit több információval tudja ellátni. Mi pedig segítünk ötleteit magas minőségi normák szerint megvalósítani.

Lássa el vendégeit ízlésesen információval!

mappa

HATÁRIDŐ MAPPA

A határidő mappáinkat több felhasználási ötlet ihleti. Vannak gyűrűs mappák, amikbe bármilyen, a kereskedelemben vásárolható lapot le tud fűzni. Ha valamiért megunja, vagy betelt a naptár, kicserélheti a lapokat. Vannak olyan lehetőségek is, hogy már kész határidőnaplót látunk el olasz bőrből készült borítóval. Így, az általában nem túl szép és leginkább műbőr borítású agendából, egy pillanat alatt minőségi, bőr mappát tud varázsolni. Ráadásul ilyenkor zárhatóvá is tudjuk tenni mappáját cipzárral vagy egyéb megoldással.

Tárgyalásokon, kocsi ülésén nagyon mutatós!

mappa

VILLÁMZÁRAS MAPPA

Ez a mappafajta talán az egyik legegyszerűbb termékünk. Készülhet zsebek és mindenféle tároló rekesz nélkül is. Itt nem ez a lényeg, hanem, hogy egy-egy kitöltendő dokumentumot gyorsan át tudjunk futni, ki tudjunk tölteni, alá tudjuk írni. Csíptetővel rögzítjük a lapokat a mappához, ahonnan egy mozdulattal ki lehet a lapokat szedni, illetve bármilyen formátumú anyagot villámgyorsan rögzíteni is tudunk. Legyen az névjegy, prospektus, beszállókártya.

Egyszerű, de nélkülözhetetlen a mindennapi munkában!

miért minket válasszon?

minőségi alapanyagok tapasztalt szakemberek elégedett ügyfelek

Minden termékünk kézzel készül, valódi bőrből, elsőrangú technológiával. Sokat tanulunk nap, mint nap, hogy még szebb és praktikusabb mappákat állítsunk elő. A gyártási folyamatban viszont figyelembe vesszük a hagyományos technikákat, hogy a termékeink magukon hordozzák a kézzel készítés minden értéknövelő látványosságát.

Ahogyan Dolgozunk

1

igényfelmérés

Az első, hogy felmérjük az Ön igényeit, majd az ehhez legmegfelelőbb ajánlattal jelentkezünk!
Az igényfelmérés díjtalan. Akár már kérheti most is!
+36 70 383 0383

2

anyagbeszerzés

Kizárólag prémium alapanyagokkal dolgozunk! Ha kell, akkor Olaszországig autózunk érte azért, hogy Önnek a legjobbat nyújthassuk!
Ugyanezen alapanyagokat használjuk nemzetközi színvonalú bőrtermékeink elkészítésekor is.

3

mappakészítés

Miután kiválasztottuk a legmegfelelőbb anyagot, legyártjuk a mappákat. A gyártásról folyamatosan informáljuk Önt, hogy a folyamatok átláthatóak legyenek.

4

garancia

Garantáljuk, hogy mappáinkat Ön és ügyfelei is örömmel és haszonnal használják majd. Ha bármilyen, a gyártásból származó probléma merülne fel, azt a gyártást követő 6 hónapig kijavítjuk.

Referenciák

Kapcsolat

Keressen minket bátran! Írja meg elképzeléseit, igényeit, kérdéseit! Szakembereink készséggel segítenek megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb alternatívát, hogy egyedi és különleges mappákkal dolgozhasson és ajándékozhassa meg munkatársait, ügyfeleit.

 • Bemutatóterem

  1077 Budapest, Rózsa utca 38/A.
  (Bejelentkezés szükséges)

 • Telefon

  +36 70 383 0383

 • E-mail

  info@mappagyar.hu

Keressen minket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!